Navigatie: home » nieuws » jan smits muziekfeest zet grote markt op slot

Status: Niet ingelogd | Inloggen »

Jan Smits Muziekfeest zet Grote Markt op slot

Geplaatst op 26/06/2009 door Stefan

groningen - 

Liefhebbers van het gezellige Nederlandstalige lied kijken er al tijden naar uit. Woensdag 8 juli is het zover. Het TROS Muziekfeest met presentator Jan Smit strijkt dan voor televisieopnames neer op de Grote Markt. Ongeveer 25 artiesten treden op. Er worden tien tot 15.000 bezoekers verwacht.

Marketing Groningen leidt het populaire festival in goede banen. In verband met veiligheid en een goede route voor de bezoekerstromen, wordt een groot aantal straten rondom de Grote Markt gestremd voor voertuigen en fietsers. Er worden extra fietsenstallingen geplaatst, onder andere op de Vismarkt.

Het OV-Bureau Groningen Drenthe zet extra bussen in te vanuit de verschillende regio's naar de stad. Voor bezoekers die met de auto naar het evenement komen, rijden extra Citybussen vanaf vier P+R locaties naar de stad.

De Grote Markt zelf is geheel afgesloten van dinsdagavond 7 juli om 19.00 uur tot donderdagochtend 9 juli 5.30 uur. De bussen volgen tijdens deze periode een omleidingsroute via de Diepenring.

Het TROS Muziekfeest begint woensdag 8 juli om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Het programma wordt pas volgende week bekend gemaakt. Er worden opnames van het evenement gemaakt die veertien dagen later door de TROS worden uitgezonden.

http://www.dvhn.nl/nieuws/noorden/stad/article4868078.ece/Jan_Smits_Muziekfeest_zet_Grote_Markt_op_slot

« Terug naar het overzicht of Plaats een reactie »

Reacties (1)

piet:

op 24/05/2011 (09:23:07)

kut site !

Reageren

Formulier informatie: dik gedrukte velden zijn verplicht.